Cautare

397 de rezultate pentru "papu dragos tapu" (3.05 secunde)
"Anul acesta isi vor petrece vacanta pe litoralul romanesc 15.000 de turisti straini in cel mai bun caz, nivel similar cu cel din 2008", spune Dragos Anastasiu, directorul general al companiei Touring Eurolines.
Foarte circumspect, directorul Gheorghe Dragos a refuzat sa stea de vorba cu noi, spunand ca are nevoie de acceptul patronatului.
O treime din acest sistem este folosit din timbrul verde, care trebuie folosit numai pentru colectarea deseurilor si nu ca si stimulare a pietei", a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului Mediului, Dragos Nacuta.
La randul sau, directorul societatii, Gheorghe Dragos, sustine: "Avem un contract indirect, suntem furnizori pentru Tohan SA. Intr-adevar, nu avem nici un contract direct cu MApN si nici cu parteneri din strainatate.
Asa se intampla cand se foloseste forta de munca cvasicalificata, ca sa nu zic altfel", a precizat analistul Dragos Cabat, presedintele Asociatiei Analistilor Financiari din Romania - CFA.
Decorul este creat de reputatul scenograf Dragos Buhagiar. Director de imagine este Marius Ivascu, un om cu experienta in materie de lungmetraj.
Avocatul care a redactat contractul este Diana Calin, avocata stagiara la acea vreme la cabinetul avocatului Dragos Ghinescu din Craiova.
Panouri solare produse la Craiova Alt distribuitor de sisteme termosolare este Dragos Cotarcea. Desi nu vinde prea mult in Craiova, unde piata este abia la inceput, acesta va pune in curand pe picioare o afacere legata de productia autohtona de asemenea sisteme.
"Incepand cu seara de sambata, 17 aprilie 2010, ora 22:00, vor pleca autocare spre Londra, Bruxelles, Viena, Budapesta, Frankfurt si Munchen", a declarat pentru MEDIAFAX directorul general al Eurolines, Dragos Anastasiu.
Reteaua Nationala a Muzeelor din Romania a obtinut, in august 2009, in instanta decizia de numire provizorie ca administrator sechestru a lui Dragos Eduard Neamu, presedintele RNMR, asupra bunurilor culturale mobile care constituie patrimoniul fostei manastiri Cotroceni, aflate in prezent la Muzeul National de Arta al Romaniei, se arata intr-un comunicat al RNMR.
Putem verifica daca un agent economic a emis mai multe bonuri cu TVA de 19%, pentru ca bonurile raman in memoria casei de marcat, si atunci amenda poate fi mai mare", a aratat comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj, Dragos Ursulescu.
18 Dragos si Adrian Paval 280 - 300 mil. 19 Ioan Neculaie 300 - 310 mil. 19 Enrico Perini 250 mil.
Aceasta decizie a fost luata cu doua voturi "pentru" (Sorin Freciu si Dragos Nedelcu - reprezentantii Realitatea Media) si o abtinere (Alexandru Iacobescu - reprezentantul Asesoft).
Aceasta decizie a fost luata cu doua voturi "pentru" (Sorin Freciu si Dragos Nedelcu - reprezentantii Realitatea Media) si o abtinere (Alexandru Iacobescu - reprezentantul Asesoft).
Vantu a declarat ca a aflat acest punct de vedere al lui Sebastian Ghita antr-o discutie la care au participat si Sorin Enache, Sorin Feciu si Dragos Nedelcu.
Ieri am participat la lansarea volumului "Managementul fondurilor structurale - de la idee la proiect" - autori Dragos Mecu si Alina Barbulescu , doi tineri specialisti care si-au pus experienta in slujba tuturor intreprinzatorilor care doresc acces la fondurile europene .
La intalnirea de lucru au mai luat presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, iar din partea firmelor care sunt interesate sa realizeze investitii in Craiova au luat parte Jakub Hoda, reprezentant al diviziei de aparare si industrie aerospatiala a Honeywell, Reinhard Gruber, manager general pentru Europa Centrala al Makino, David Tarant, director al Mott MacDonald, Calin Huma, director de dezvoltare al Portsmouth Aviation, si Dragos Moisescu din partea BRIDGE.
Am venit azi (ieri - n.r.) pentru ca am avut o zi mai libera, chiar daca e coada", a spus Cosmin Dragos Manda, din Craiova.
Chiar va inchipuiti ca "marea experienta in telecomunicatii" (dobandita ca sef la UPC, de unde a plecat taman intr-un moment in care "competentele" echipei de conducere se concretizau in pierderi in valuri de cate zeci de mii de clienti) este cea care l-a recomandat pe Dragos Tanase ca sef al unei firme miniere?
Dimisianu, Aurel Dragos Munteanu, Aurel Baranga, Teodor Mazilu, Pop Simion, Mircea Malita, Ioan Alexandru, Fanus Neagu, Marin Sorescu. Revista si-a continuat aparitia si in anii regimului Ceausescu, activitatea ei fiind coordonata de Adrian Paunescu, organizatorul si fondatorul faimoaselor Cenacluri "Flacara" pentru tineret.
google-analytics.com